יום שישי, 17 ביוני 2011

היום חנכתי בחגיגיות את המגנום הראשון של הקיץ (אני מקווה שלא יבואו רבים בעקבותיו.. זה שווה ערך ל5+ קרטיבים!)
פנטזתי על משהו מריר במיוחד, אבל לאכזבתי המריר אקוודור הוא ריק מהפתעות ופינוקים. לא רציתי להישאר עם גלידת וניל אנמית אחרי כרסום קרום השוקולד ולכן נבחר השוקולד מריר-תפוז (מריר, אבל לדעתי לא 60% מוצקי קקאו).
היה מצוין, אבל אני לא יכולה להפסיק לתהות - למה בעצם אין מגנום שהוא גם 60% מוצקי קקאו וגם גדוש בפרלינים, קרמים וריפלים? יכול להיות שיצרני הארטיקים סבורים שחובבי המריר הם אנשים רציניים וחמורי סבר, שיעקמו את אפם תוך נגיסה בליבה שוקולדית עסיסית?
כל המחשבות האלה עוררו בי געגועים לטריפל שוקולד. אני כבר לא זוכרת מה בדיוק הוא כלל, אבל זו הייתה שחיתות אמיתית.

אין תגובות:

you might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...